Zpět

Jemný šumavský guláš

4 - 6 porce 120 minut knedlíky

INGREDIENCE

600g vepřové plece I 60g rostlinného tuku I 100g cibule I 15g mleté papriky I 3dl vody I sůl, pepř I 200g čerstvých hub nebo žampionů (hrstka namočených sušených hub) I 5 dl mléka I 250g smetany I 40g hladké mouky I 100g paprikových lusků I 150g rajčat

 

POSTUP

Maso nakrájíme na menší kostky. Na tuku dozlatova orestujeme pokrájenou cibulku, přidáme mletou papriku, zpěníme, vložíme nakrájené maso, orestujeme, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a dusíme do poloměkka. Pak přidáme nakrájené houby, mléko rozšlehané se smetanou a moukou, povaříme asi 20 minut a vložíme na kostičky nakrájené čerstvé papriky a rajčata. Vše ještě chvíli povaříme a dochutíme.

DOPORUČENÁ PŘÍLOHA

Každý jedlík ocení k tomuto guláši náš houskový knedlík.

O nás

Firma Lef spol. s.r.o. vznikla v roce 2001 se sídlem provozovnou v Miloticích u Kyjova. Od samého začátku se zabýváme výrobou, prodejem a distribucí nejrůznějších druhů knedlíků, těst a příloh. 

 
více o firmě
Nahoru

© COPYRIGHT 2017 Lef spol. s r.o. l Výroba prodej a distribuce knedlíků rozvoz těst a příloh l Mapa stránek l Tvorba firemního webu SEO 321