Zpět

Králík po doudlebsku

6 porce 120 minut bramborové knedlíky

INGREDIENCE

1000g králíka I 60g slaniny I sůl I 3 stroužky česneku I 75g rostlinného tuku I 100g cibule I 2 dl vody I 350g uzeného bůčku I 25g hladké mouky

 

POSTUP

Králíka nasekáme na porce, protkneme slaninou a potřeme česnekem utřeným se solí. Na tuku zpěníme cibulku, přidáme porce králíka, podlijeme vodou a pečeme v troubě na 200 - 220 °C s občasným přeléváním šťávy. Uzený bůček uvaříme do poloměkka, nakrájíme na porce a dáme dopéct s králíkem. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme.

 

DOPORUČENÁ PŘÍLOHA

Doporučujeme náš bramborový knedlík nebo vídeňský knedlík.

O nás

Firma Lef spol. s.r.o. vznikla v roce 2001 se sídlem provozovnou v Miloticích u Kyjova. Od samého začátku se zabýváme výrobou, prodejem a distribucí nejrůznějších druhů knedlíků, těst a příloh. 

 
více o firmě
Nahoru

© COPYRIGHT 2017 Lef spol. s r.o. l Výroba prodej a distribuce knedlíků rozvoz těst a příloh l Mapa stránek l Tvorba firemního webu SEO 321