Zpět

Špecle s kuřecím ragú

4 porce 50 minut přílohy

INGREDIENCE

1000 g hovězí kližky (může být i zvěřina) I 500 ml kvalitního červeného vína I 4 velké cibule I 3 stroužky česneku I sádlo dle potřeby I zavařené brusinky I sůl, pepř, divoké koření (tymián, jalovec, bobkový list) I červená paprika, chilli paprička, kmín

POSTUP

Maso nakrájíme na kostky. Na sádle orestujeme 4 velké cibule, přidáme maso, mletou papriku, kmín a orestujeme. Osolíme, opepříme a přidáme zbylé koření. Zalijeme červeným vínem a zvolna dusíme pod pokličkou cca 1 a půl až 2 hodiny. Ke změklému masu přidáme 2 lžíce brusinek a dovaříme. Dochutíme tymiánem a jemně nasekaným česnekem.
 

DOPORUČENÁ PŘÍLOHA

Hustá a výrazná omáčka s chutí vína a koření se podává s vaječnými špeclemi.

O nás

Firma Lef spol. s.r.o. vznikla v roce 2001 se sídlem provozovnou v Miloticích u Kyjova. Od samého začátku se zabýváme výrobou, prodejem a distribucí nejrůznějších druhů knedlíků, těst a příloh. 

 
více o firmě
Nahoru

© COPYRIGHT 2017 Lef spol. s r.o. l Výroba prodej a distribuce knedlíků rozvoz těst a příloh l Mapa stránek l Tvorba firemního webu SEO 321